Medisch

Op dit moment neem ik geen nieuwe klanten aan. Hierdoor reageer ik ook niet op e-mails en telefoontjes van nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen uiteraard nog wel contact opnemen. Wanneer dit in de toekomst eventueel verandert, dan zult u dit uiteraard op mijn website zien. Excuses voor het ongemak.

Nadat ik mijn basisdiploma voor pedicure heb gehaald, ben ik meteen begonnen met de medische opleiding, zodat ik u nog meer van dienst kan zijn.

Als medisch pedicure ben ik gespecialiseerd in het behandelen van een diabetische-, reumatische-, spastische-, verwaarloosde- en ouderenvoet. Ik ken de achtergrond en eventuele complicaties die van toepassing kunnen zijn. Hierdoor kan ik de juiste behandeling en adviezen meegeven. Bij deze voeten is het belangrijk om er extra aandacht aan te besteden en heel zorgvuldig te werk te gaan, omdat deze voeten extra risico lopen.

Ook kan ik u van uw ingroeiende nagel afhelpen door middel van een nagelbeugel of kan ik uw nagels repareren en egaal maken door middel van gel of acryl, wanneer deze bijvoorbeeld door het stoten of dergelijke gescheurd zijn of wanneer er een hoek mist.

Kijkt u gerust eens rond binnen deze categorie voor specifiekere informatie over een medisch onderwerp.