Nagelreparatie

Op dit moment neem ik geen nieuwe klanten aan. Hierdoor reageer ik ook niet op e-mails en telefoontjes van nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen uiteraard nog wel contact opnemen. Wanneer dit in de toekomst eventueel verandert, dan zult u dit uiteraard op mijn website zien. Excuses voor het ongemak.

Nagelraparatie-minBij een nagelreparatie wordt door middel van gel of acryl de nagel gerepareerd of vervangen. Nagels die door bijvoorbeeld het stoten, een trauma of ongeluk zijn beschadigd, gescheurd of afgebroken zijn, kunnen door middel van gel of acryl weer hersteld en egaal gemaakt worden. Ook kan het zijn dat uw nagel (gedeeltelijk) ontbreekt. Ook dan kan de nagel hersteld of aangemaakt worden. Dit wordt gedaan zodat de natuurlijke nagel weer kan herstellen en krijgt deze tijdens het groeien begeleiding en meteen stevigheid en dekking.

Ook kan een schimmelnagel hiermee bedekt worden, zodat de schimmel niet zichtbaar meer is en de nagel er weer egaal uitziet. Dit wordt dan met een speciale gel gedaan, waar een schimmeldodende werking  in zit. Dit is voor de vrouwen erg prettig, vooral in de zomermaanden! De gel kan in verschillende kleuren aangebracht worden. Ook is het mogelijk om over de gel een nagellak aan te brengen, om de kleur naar eigen wens aan te passen.