Wie ben ik?

Op dit moment neem ik geen nieuwe klanten aan. Hierdoor reageer ik ook niet op e-mails en telefoontjes van nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen uiteraard nog wel contact opnemen. Wanneer dit in de toekomst eventueel verandert, dan zult u dit uiteraard op mijn website zien. Excuses voor het ongemak.

5W0A1354_large-minHet is altijd prettig om te weten met wie u te maken krijgt. Daarom zal ik me eerst even voorstellen.

Ik ben Laura  en woon in Bergen op Zoom. Begin 2015 ben ik afgestudeerd als pedicure en eind 2015 ben ik ook afgestudeerd als medisch pedicure.

Ik kom van oorsprong uit Noord-Holland en heb daar al een paar jaar als ambulant pedicure gewerkt.

Na eerst succesvol een opleiding in de zorg afgerond te hebben en hier al een aantal jaren in te werken, wilde ik me graag verder gaan specialiseren. Uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat ik het ook erg leuk vind om als pedicure te gaan werken en mensen van hun problemen af te helpen. Het werken met mensen heeft me altijd al aangesproken en werken als pedicure is een goede combinatie van zorg en interactie met mensen.

Ik werk als ambulant pedicure, wat inhoudt dat ik bij de mensen thuiskom. Dat doe ik in Bergen op Zoom, Halsteren en Lepelstraat.

Omdat ik nog vrij nieuw ben in deze branche, bezit ik de nieuwste technieken om zo veilig en efficiënt mogelijk mijn vak uit te kunnen oefenen. Uiteraard heeft u hier ook baat bij!

Bent u nieuwsgierig geworden? Aarzel niet en neem contact op om samen te kijken wat ik voor u kan betekenen!